Disember

Hem.. cepat betul masa berlalu. Kini dah sampai minggu-minggu terakhir bulan Disember. Hisskkk!!! Bertambahlah usia lagi setahun nampaknya. Apa ada pada angka, ye tak? Tak lama lagi nak buka sekolah. Ada lagi kerja aku yang lum siap. Tapi sikit je… Ha, kenapalah suka bertangguh ni? Okay, lepas aje taip entri ni aku kena siapkan. Janji!!

Edisi Edit:- Entri ini merupakan entri pertama saya. Saya baru sahaja belajar berblog. Banyak lagi yang perlu saya pelajari.

Advertisements

One comment on “Disember

  1. Pingback: Post yang ke-100 « Mawar Merah

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s