Manja dimanjai

logothai1

Beberapa hari ini, agak terdera fizikal dan mental dengan pelbagai kerenah dan tugasan yang bertimbun. Kebetulan hari ini balik awal, jadi Kak Long pun ambil kesempatan untuk bermanja-manja.

services3

Tambahan pula, adinda Kak Long mengajak ke spa, apalagi, bagai pucuk dicita ulam mendatang. Dah lama tak memanja-manjakan badan ni. Beberapa tempat dihubungi, tapi agak penuh sebab program yang tidak dirancang

Akhirnya, melalui temujanji melalui panggilan telefon yang telah dibuat setengah jam sebelum sampai, kami ke Thai Oddyssey.

thaiody

Kalau ke Thai Oddyssey ni, tak bolehlah nak manja-manja sgt badan tu walaupun dari segi layanan memanglah dimanjakan sebab kaki dibasuhkan, badan dilapkan dll. Cuma kalau pilih tradisional thai massage tu, kena tahan sikit terutama bila badan dikerja-kerjakan sebab urutan tradisional thai ni boleh dikategorikan agak ‘ganas’ juga.

services1

Bila balik tu, aduhai, terasa ringan badan ni…tambah pula tadi dah pilih untuk dilumurkan dengan minyak aromatherapy relax yang membuatkan fikiran agak relax.

aromatherapy1

Advertisements

5 comments on “Manja dimanjai

  1. ganas??

    auwww… ai likeee…

    muehehehehe..
    bestnye gi spa…
    nak gi gak laa… jom… kak long belanja

    muehehehehe 😛

  2. Eh…..kena bukak baju semua ke ?? Dengar2 orang kata gitu. Kak tie tak berani la pergi spa atau urut2 tu. Selalu fikir yang bukan2. Takut ada spycam, atau sesuatu diluar dugaan yang berlaku. Tentu kelam kabut cari baju…hu hu…

    Kak tie biasa urut kat kampung. Tapi dah lama ni, sebab tak tahan sakit. He he…

    • Kalau kat Thai Odeyssey ada baju dan seluar panjang khas yang disediakan. Suka juga berurut di kampung. Kalau tak tahan berurut di kampung, berurut di Thai Odeyssey lagilah tak tahan…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s