Di pintu

Baru saja pulang daripada KLIA kerana tolong hantarkan adik ipar yang terpaksa ke German. Ingat nak merayau2 sambil pekena Laksa, tapi rasa malas pula sebab tak ada geng. Akhirnya cuma minum capucinno sementara tunggu dia check-in. Sebelum balik, tapau KFC. Cuma dalam hati tu, rasa tak berapa nak seronok. Selalunya kalau sesiapa ajak makan kat KFC di KLIA, Kak Long mesti tak nak sebab kalau takat KFC, tak payahlah susah2 nak cari sampai kat pintu masuk dan keluar negara ni. Hehehe…

Image048

rasanya masih belum terlewat untuk ucapkan Selamat Hari Jururawat kepada semua jururawat yang telah banyak berjasa kepada rakyat Malaysia…terutama Nasha dan Rita. Juga terima kasih yang tidak terhingga kepada semua jururawat Wad 1D yang telah berjaya merubah pandangan Kak Long terhadap jururawat di hospital kerajaan. Kak Long kagum dengan dedikasi mereka. Bukan mudah melayan manusia yang pelbagai kerenah. Anda semua memang superb!

Mulanya kita sendiri yang membentuk tabiat, tapi tanpa kita sedar, lama-kelamaan, tabiat itulah yang membentuk diri kita.

Advertisements

2 comments on “Di pintu

    • Time kasih iza….Wah, seronoknya… nanti kalau pergi KLIA blh gak singgah Nilai. Yg biasa dgr ttg nilai ni, Nilai 3 dan USIM je.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s