Biarku pergi…

Selamat tinggal..

Seminggu lagi nak cuti sekolah. Pelajar sedang periksa. Patutnya banyak kerja yang perlu dibereskan. Tapi apakan daya, kuharus membawa diri.

He,he…

Dalam beberapa hari ni nampaknya kak Long akan menjauhkan diri sebentar daripada komputer ni. Nak pergi seberang laut, (seberang laut…hahah…seberang laut yang dekat je, masih dalam Malaysia) kerana ada tugas.

Mesti rindu nak merayau terutama kat blog kujie, opah, kts, maza, kak tie (sekadar menyebut beberapa nama)……dll.

Sampai ketemu lagi…..

Advertisements

5 comments on “Biarku pergi…

  1. jangan tinggal dakuuuuuuuuuuu!!!!
    kak long!!!!! nak ikuuuuuuutttt…

    aku boleh jadi pembawa beg.. tukang masak (errkkk.. klu berani la… hehehehe), tukang payung, tukang cuci..
    sebut saja apa dia…
    aku sanggup lakukakn.. asalkan dpt ikut kak long!!

    huhuhuhu… jangan lah tinggal daku πŸ˜›

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s