‘Ting!!!!’

Sekolah telah dibuka semula. Pegembaraan sudah bermula kembali…

Kak Long pasti rakan-rakan blogger yang mempunyai anak yang sedang bersekolah pun mulai sibuk semula. Malahan, pagi-pagi, jalan raya pun turut sibuk kembali berbanding semasa cuti sekolah.

Kak Long tak sempat menulis banyak kerana masih tak boleh online di rumah. Di sekolah, faham sajalah terlalu banyak urusan. Jadi menggunakan talian tanpa wayar di bilik staf ini, dapatlah juga meninjau blog Kak Long ini sebentar. Kak Long dikhabarkan talian streamyx Kak Long  di sini akan pulih semula dua atau tiga hari lagi. Sehingga bertemu lagi….

Advertisements

7 comments on “‘Ting!!!!’

  1. Slmt kembali ke sekolah cikgu! Mmg betul jlnraya mula sesak kembali pagi…tghari…ptg…
    polis trafik pun mula bertugas kembali, selama 2 minggu cuti sekolah diorg hanya memerhati je dari tepi jln…skrg kembali menggawang di tengah persimpangan

  2. ngeh ngeh ngeh…

    2, 3 hari lagi baru line elok??

    ngeh ngeh ngeh.. sabar ya..

    ** SELAMAT KE SEKOLAH **

  3. good morning teacher…

    how are u teacher…..
    may i go out to throw big water and small water teacher?

    see u soon teacher…

    (Back to my old days in primary school at kampung, that are the words need to remember all the time. I believe today it will be heard again in your school since school break come to the end…. Welcome to school.. hehehehe)

  4. @kenari,
    bila jalan raya sibuk, tak ada chance lah abang2 polis jadi pemerhati saja.

    @kts,
    yeh, yeh, yeh…kata juruteknik tm tu dua tiga hari, ni dah dekat seminggu berlalu, tak ada perubahan. memang sabar…sangat sabar…
    bila sibuk dgn kerja sekolah, tahap kesabaran tu tinggi sikit. hehe..

    @cc,
    masih belum elok.

    @kujie,
    harap semua ok segera.

    @ateq,
    selamat berhari minggu. cikgu tengah cuti hari ni.

    @maza,
    thank you…
    nice to be in school again.
    when u want to throw the water, please throw it carefully…
    Kak long tak dengar lagi perkataan tu sebab pelajar-pelajar Kak Long dah dinasihat supaya jangan membazir air.
    wakaka..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s