Pulanglah..

Salam Aidilfitri buat semua.

 

Kak Long – Masih dalam mood raya. Hari ini baru sempat menjengok komputer yang hilang popularitinya digantikan ketupat dan lemang.

 

Advertisements

10 comments on “Pulanglah..

  1. kak long suka lagu nie ye? sha pon suka gak…tapi ade satu lagi tuh nama dia “secebis cahaya di aidiltri” ke tak silap…yang tuh pon best. pemes jd background drama raya…tp takde sape nak nyanyi lagu tuh. maybe pitching si aisyah nieh tinggi kot…

    * rindunye ngan kak long!

    • Salam Sha…
      Memang suka sgt lagu ni..
      Lagu Aishah yang lain pun banyak Kak Long suka.
      Tapi kalau nak ikut nyanyi, hahaha semput…

      🙂 rindu gak ngan sha..tapi, kak long tak sempat nak ngadap komputer lama2.

  2. Dah balik rumah ya?
    Kak Long masih di kampung, broadband tak berapa umphh kat sini..
    Lagipun tiap2 hari keluar raya.
    Tak sempat sgt nak ngadap laptop ni.
    Raya ke tiga g rawang…
    Teringat Kujie kat Serendah. Tapi masa tu Kujie lum balik rumah kan!

    Selamat Hari Raya Kujie.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s