Kalbu

Operasi Disiplin pada awal pagi..

Macam-macam khazanah yang tak diingini ada. Dan yang membuatkan hati sebal, bila pengawas yang lebih serius melakukan masalah disiplin. Harapkan pagar, pagar makan padi.

Mesyuarat dan kelas tambahan selesai pada lewat petang.

Masih terkebil-kebil mengemas rumah baru yang tak siap-siap lagi…

raya 015

Advertisements

23 comments on “Kalbu

  1. silap2 tuan punya pagar pun mati kejung, hehehe…

    mengemas rumah ni pun kena menuntut dulu.
    pening jugak dibuatnya…

  2. kak long…sha pon pernah tgk macam nieh. tpt yang sha ngajar arituh teruk betul pengawasnye buat masalah. tp masalahnye kak long…cikgu cikgi defend budak yang buat kesalahan nieh.

    lama2 lagi naik lemak laa…

    * rehat kak long yeee…

    • kalau yang salah, patutnya tetap salah..tak kira pengawas ataupun bukan.
      kalau dibiarkan, nanti melarat buat perkara yang tak tentu.

  3. hmm maza dah siap wrap dan pack.. tinggal tarikh diumumkan oleh Kak long jer utk warm house rumah baru itew..

    bagi ler alamat, bila dan kat mana..

    wakakkakaka

  4. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini http://www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis πŸ™‚

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s